Come work with us?

Etsimme uusia hyviä tyyppejä liittymään innovatiiviseen ja positiiviseen tiimiimme. Tarjoamme vakituisia työpaikkoja Tampereella ja haemme henkilöitä näihin työtehtäviin:

 

1) Tekninen ostaja

Etsimme tuotantotiimiimme motivoitunutta ja teknisesti orientoitunutta hankintatoimen ammattilaista. Työtehtäviin sisältyy mm. ostojen teko, varaston hallinta, tavaran vastaanotto ja tarkastus sekä reklamaatiot ja kilpailutus.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää englannin ja suomen kielen taitoa. Tekninen osaaminen on eduksi tuotanto- ja testauslaitteiden ylläpidossa ja kalibroinnissa.

Tarjoamme vakituisen työpaikan Tampereella innovatiivisessa ja positiivisessa tiimissämme.

Lisätietoja antaa Erkki Lassila (puh: 050 413 4569) arkisin klo 9.30-11.30, email: erkki.lassila@cavitar.com. Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen Erkki Lassilalle 31.10.2019 mennessä.

 

2) Elektroniikan tuotantotyöntekijä

Etsimme tuotantotiimiimme motivoitunutta ja hyvillä kädentaidoilla varustettua henkilöä monipuolisiin elektroniikan, optiikan ja mekaniikan kokoonpano- ja testaustehtäviin. Työhön sisältyy puhdastilatyöskentelyä ja mm. vaativaa juottamista sekä elektroniikan perusmittalaitteiden (yleismittari, oskilloskooppi) käyttöä.

Kokemus työstökoneiden käytöstä (sorvi, jyrsin, 3D-tulostin) on eduksi. Työssä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa. Hyvä englannin kielen taito on eduksi. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta sekä oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme vakituisen työpaikan Tampereella innovatiivisessa ja positiivisessa tiimissämme.

Lisätietoja antaa Erkki Lassila (puh: 050 413 4569) arkisin klo 9.30-11.30, email: erkki.lassila@cavitar.com). Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen Erkki Lassilalle 31.10.2019 mennessä.

 

Cavitar Oy on suomalainen Tampereella toimiva laserlaitevalmistaja. Tuotamme laservalon ja siihen perustuvien kuvausratkaisujen avulla asiakkaan prosessista uutta arvokasta tietoa, mikä ei aikaisemmin ole ollut mahdollista. Tutkimuskäyttöön kehitettyjä ratkaisujamme on saatavilla kaikilla tärkeimmillä talousalueilla 30 jälleenmyyjämme kautta. Teollisuuden ratkaisut kehitämme ja markkinoimme suoraan asiakkaillemme. Yhtiön liikevaihto kasvoi 45 % vuonna 2018 ollen noin 1,9 MEUR. Liikevaihdosta 90 % tulee ulkomaankaupasta. Maailmalla Cavitar Oy tunnetaan suuritehoisen laservalaisun teknologia- ja markkinajohtajana.

Send me more information

Leave us your contact information and our expert will get back to you.

If you wish to further specify your question you can fill in more detailed information by using our general contact form.

SHARE